Dunia Bisnes

amazing-871094_640 0

Kos fb ads murah, penting ke?

Ramai orang mencari- cari jawapan kepada kos fb ads murah. Malah, ada yang sanggup keluarkan beratus ringgit semata- mata nak belajar panduan dapatkan kos fb ads.   Ye betul, tiada masalah untuk dapatkan panduan...

fb-retarget 0

TIPS FB ADS- kos murah, pm berduyun

  Perasan tak? bila kita spend rm30 sehari untuk post iklan kita, kita dapat banyak pm, whatsapp awal2. lepastu kita pun excited dan tambah budget jadi rm100 sehari. tengok2 respond tak menggalakkan pulak. ....

amazing-736885_640 0

Apa yang menjadikan iklan itu hebat?

Iklan  yang berkualiti bukan terdiri dari pemberitahuan apa yang mereka hendak jual sahaja  tetapi Ia meliputi segala perkara iaitu sejarah penubuhan produk, pengalaman si  pemilik produk, pengalaman orang lain dan  peniagaan secara teliti mengenai...

16241388115_fec39f427a_b 0

Yakinkan Pelanggan Dengan Produk Kita

Salah satu kesilapan terbesar perniagaan yang sering lakukan ialah mereka hanya fikir pasal duit, duit, duit sahaja. Mereka tiada rasa hormat terhadap pelanggan mereka, padahal pelangganlah sebenarnya yang menukarkan perniagaan kepada perusahaan bisnes yang...

ohoq9 0

Jangan tertipu dengan ” otai celup “

Ada jugak SEGELINTIR seller2 ‘hebat’ yang post gambar bungkusan pos laju berpuluh2 lepastu tulis “siapa nak tau camne saya dapat jual sebanyak ni dengan kos fb ads murah? ” . lepas tu dia tibai...

221116899_4fcacb29ed_z 0

AIDA penyebab iklan memukau & menggoda dalam 3 saat!

Gunakan struktur AIDA dalam iklan kita.   AIDA adalah terdiri daripada:   Attention- Perhatian Interest- Minat Desire – Keinginan Action – Tindakan.   Untuk memaksimakan keuntungan kita melalui pengiklanan yang melibatkan ayat jualan. Kita perlu...

Tingkatkan jualan anda 200%!KLIK SINI